Rundgraafpark


Het Woonzorgcomplex Rundgraafpark is gelegen aan de Noordrand in Veldhoven. Het biedt comfortabel wonen met veel privacy, ruimte en veiligheid voor senioren. Er zijn tal van voorzieningen in de koop- of huur-appartementen en het complex geeft tevens aandacht voor wonen, zorg en dienstverlening.

De appar­tementen zijn geschikt voor zo­wel vitale ouderen als voor ou­deren met een zorgbehoefte.


Wilt u een koopappartement kopen of tijdelijk huren?
Neem contact op met het bestuur van de VvE Houtwal.
.
Wilt u een huurappartement huren? Kijk dan op deze website van ‘THUIS


Rundgraafpark, een van de grootste woongebouwen, bestaat uit 40 koop- en 114 huurappartementen voor senioren. In het complex wonen zowel gezonde, zelfstandig wonende mensen, evenals mensen die zorg nodig hebben. Er is een dagopvang en een kleinschalige woonvorm voor dementerende ouderen.

In het Atrium, dat tevens een wijkfunctie heeft,  worden veel activiteiten georganiseerd door Oktober (voorheen RSZK) met een team van bewoners/vrijwilligers.

Onder het gebouw van de koopap­partementen bevindt zich het Kinderdagverblijf. Ook is er een praktijk voor Podotherapie en een Pedicure.

Het Woonzorgcomplex Rundgraafpark is gelegen aan de Houtwal 1 – 171
5509  KK Veldhoven


Hoe bereik je Rundgraafpark

Ons complex is goed bereikbaar met openbaar vervoer, de auto en de fiets. Deze vervoersfaciliteiten zij geregeld.

Openbaar vervoer

Van en naar het Rundgraafpark vertrekt er iedere 15 minuten een bus. U kunt het Rundgraafpark bereiken met bus 402 en 403, maar ook bus 20.
Halte namen
402-Veldhoven, Polders
403-Veldhoven, Houtwal
Ook bus 20 stopt aan de Meerhovendreef (zijde Rundgraafpark) en deze rijdt via de Dom, Heemweg, Citycentrum, Burg. van Hoofflaan naar het Maxima Medisch Centrum

Bustijden

Kijk even op de website van Hermes :  http://www.hermes.nl/


Met de auto naar Rundgraafpark

Routeplanner: 5509 KK 44 geeft de A2 – afslag 30a – Rotonde rechts. Je rijdt op de Meerhovendreef tot aan de rotonde. Let op de snelheidscontrole. Bij de rotonde ga je rechtsaf en ligt het complex aan je linkerhand: Houtwal, 5509 KK Veldhoven.
Mis je afslag 30a? Neem dan de volgende afslag 31. Aan het einde van deze afslag naar rechts en uitrijden tot de Meerhovendreef. Volg de weg naar links tot aan de rotonde, 1e afslag rechts, 1e afslag links … de brievenbus is in zicht.

Informatiebord

Aangekomen op de Houtwal tref je bij de ingang van het complex, behalve een brievenbus, een plattegrond van het complex aan.


Op het huisnummer 1 is gevestigd
[.] de Podotherapie Avante en
[.] de Pedicure Skonete

Op de huisnummers 2-3 is gevestigd het kinderdagverblijf Klokje Rond

De huisnummers 4-43 behoren tot de koopappartementen, de Vereniging van Eigenaars “Houtwal”


De weg kwijt?

Ondanks de bewegwijzering is het voor sommigen  een onvindbare plek … dus waar vind je deze huisnummers:

De huisnummers Houtwal  4 t/m 21 zijn in de flat die aan de parkeerplaats ligt. Dit is Flat Noord. Als je met je neus naar het  informatiebord staat, ligt deze flat  achter je. De ingang voor de huisnummers 4-21 en de bel is om de hoek.

De huisnummers Houtwal 22 t/m 43 zijn in de flat die tegen de Meerhovendreef ligt. Dit is Flat Zuid. Loop langs het grasveld en de zandbak om deze te bereiken. Vlak voor de ingang is er een fietsenrek.

Het huurcomplex heeft de huisnummers 44-171. Wil je contact opnemen met de verhuurder? Kijk dan op deze website van ‘THUIS
De huisnummers 44 t/m 171 zijn gelegen in het lange gebouw. Loop het pad op naar de ingang, waar je ook de brievenbussen vindt en het bellentableau.


Fietsenstalling

Voor bezoekers van het complex zijn er 3 plaatsen om uw tweewieler aan een van de fietsenrekken te verankeren:
[-] Bij de ingang van het kinderdagverblijf,
[-] Bij de ingang van de koopappartementen en
[-] Naast de ondergrondse afvalcontainers.
De fietsenstallingen zijn bestemd voor bezoekers. De bewoners hebben een eigen ondergrondse fietsenstalling tot hun beschikking.


Wel Parkeren – Laden & Lossen

[!] Parkeren: alleen in de vakken. Denk aan de paaltjes met achteruitrijden.
[!] Invalide parkeerplaatsen (2) – alleen met een geldige gemeentelijke vergunning.
[!] Pakketdiensten/Laden/Lossen: langs het trottoir of op het parkeerterrein.

Het parkeerterrein heeft twee ingangen. Wanneer een van de ingangen versperd is door het lossen van de dagelijkse bevoorrading, dan kunt u er altijd uit door de 1e ingang.

Niet Parkeren

Op ons complex, dat bestemd is voor bewoning door ouderen, is niet iedereen goed ter been en niet altijd even alert op verkeersomstandigheden. Er zijn daarom een aantal parkeer-belemmerende maatregelen (paaltjes) langs de trottoirs aangebracht en een zebrapad. Deze maatregelen zorgen ervoor dat onze bewoners met hulpmiddel zich veilig kunnen verplaatsen. Dus:

NIET parkeren op het zebrapad (een veilige oversteek voor onze bewoners).
NIET parkeren op het trottoir.
NIET parkeren langs de gele streep.
NIET parkeren op de hellingbaan en voor de verkeersspiegel.

LET OP: je bent op privé terrein en op dit voor het verkeer, openbare terrein, is het Wegenverkeersreglement van toepassing. Er is een wegsleepregeling van kracht en er geldt een snelheidsbeperking.