Over de VvE Houtwal

Welkom op de website van de V.v.E. “Houtwal”, de Vereniging van Eigenaars van 40 woningen voor ouderen in het woonzorgcomplex Rundgraafpark aan de Houtwal te Veldhoven.

vvehoutwal1

Op 2 mei 2003 kocht de Woonstichting Aert Swaens van de Gemeente Veldhoven een kavel bouwgrond met de bouwverplichting om 70 sociale huurappartementen en 93 vrije sectorappartementen te stichten. U kent het complex, dat in maart 2005 werd opgeleverd, als Woonzorgcomplex Rundgraafpark aan de Houtwal te Veldhoven. Door inhoud te geven aan de bouwverplichting ontstond er een zogenaamd “registergoed” dat bestaat uit een hoofdvereniging met 7 “appartementsrechten”. Een van die appartementsrechten is de V.v.E. “Houtwal”. 
Als V.v.E. “Houtwal” maken wij, als ondervereniging “koop”, deel uit van de hoofdvereniging V.v.E. “Rundgraafpark”. De volledige naam van deze hoofdvereniging luidt: “Vereniging van Eigenaars woonzorgcomplex Rundgraafpark aan de Houtwal te Veldhoven”. Deze naam geeft al aan dat wij niet alleen met koopappartementen te maken hebben met deze V.v.E. “Rundgraafpark”.

Lees verder bij Appartementsrechten