Uw eigen onderhoud

On-Line Formulieren voor reparatie van privé-zaken

 • Centrale verwarming:
  Storing en/of onderhoud meldt u via deze pagina. U maakt zelf de afspraak. Heeft U een all-in onderhoudscontract met de installateur? Dan zijn er geen verdere kosten. Bij discussie neemt u contact op met het bestuur.
 • Glasschade: kunt u zelf direct melden aan Eurocross met Telefoonnummer 0800-0229955
 • Verstopte afvoer:
  meldt u met dit formulier aan Van der Velden en maakt u zelf de afspraak voor ontstopping.
 • Buitenruimte schuiframen:
  Reparatie aan de buitenbeglazing van de buitenruimte (op deze pagina)
 • Zonwering
  u dient een reparatieverzoek in bij de firma LENCO
 • Parkeerplaats in de garage: Voor het in gebruik geven van de parkeerplaats:
  Gebruikersverklaring parkeerplaats
 • Bewonersveklaring: via de pagina Contact
 • Contact met de beheerder: zie de pagina Contact
 • Liftstoringen (niet urgent): zie het bericht Liften

Gebruik het formulier op de contactpagina voor het opgeven van alle schades aan eigendommen van de V.v.E. “Houtwal” of aan uw eigen verzekerde woningverbetering.

Verzekeringen

Door de hoofdvereniging is een meerkeuzepolis afgesloten ter verzekering van o.a. onze opstallen en uw woningverbetering.

Woningverbetering: Op het formulier “Opgaveformulier woningverbeteringen Verenigingen van Eigenaren” had u destijds een of meerdere zaken aangegeven te willen meeverzekeren, zoals: aanrecht, betimmeringen, boiler, inbouw-airconditioning, inbouwkast, inbouwkeuken-incl. apparatuur, metselwerk, open haard (vast), parket, plavuizen, rolluiken, sanitair, sauna inbouw, tegelwerk, verwarmingsinstallatie, vouwwandenwandafwerkuing, zonnecollector.

Melden van schade ontstaan achter uw voordeur.

Bij schade aan zaken zoals hierboven onder woningverbetering beschreven, meldt u deze schade bij voorkeur met het formulier op deze pagina. Indien een schade door verzekeraar ter behandeing wordt afgewezen, dan kunt u de schade vervolgens melden bij uw persoonlijke inboedelverzekering. Het gaat hier dus om schade achter uw voordeur.
Indien u uw woningverbeteringen allrisk  wilt verzekeren, dan bestaat bij Centraal Beheer de mogelijkheid dit onder te brengen in een inboedelverzekering tegen een gereduceerd tarief, onder verwijzing naar de Meerkeuzepolis van de Vereniging van Eigenaars Rundgraafpark.
U kunt daarvoor contact opnemen met Centraal Beheer, telefoon  
055 579 8000.

Melden van overige schade.

Schade die een bewoner of een bezoeker veroorzaakt aan onze gemeenschappelijke eigendommen meldt u eveneens met dit formulier. Het gaat hier om schade veroorzaakt aan zaken buiten uw voordeur, waarvan wij als V.v.E. “Houtwal” gezamenlijk eigenaar zijn. De V.v.E. “Houtwal” houdt de veroorzaker van de schade aansprakelijk voor de kosten van volledig herstel.”