Glasbewassing 2021

glazenwasser

Bij glasbewassing maken wij onderscheid tussen de glasbewassing aan de binnenzijde en de buitenzijde van onze flats. (In glaswastermen heet dat bereikbaar en onbereikbaar…)
Met het glasbewassingprogramma voorzien wij in het 3x per jaar wassen van het onbereikbare glas en 2x per jaar het wassen van het binnen glas. De planning van de beide glaswassen is zodanig afgestemd dat de buitenzijde van beide hoofdentrees 5x  per jaar worden onderhouden.

De glasbewassing aan de buitenzijde wordt 3x per jaar uitgevoerd en bestaat uit:
– het (met behulp van een hoogwerker) wassen van het onbereikbaar glas en afnemen van raamkozijnen/dorpels van de verdiepingen 0 t/m 6;
– het wassen van het glas van beide entrees en het afnemen van de postkast en houtwerk.
-de glazen schuiframen van de privé balkons, het glas van de overloopbalkons, het kinderdagverblijf en de fysiopraktijk behoren niet tot de opdracht van het buitenglas wassen.
– De glaswas aan de buitenzijde is nooit op maandag i.v.m. het ledigen van de papiercontainers.

De glasbewassing aan de binnenzijde wordt 2x per jaar uitgevoerd en bestaat uit:
– het aan de binnen- en buitenzijde wassen van het bereikbare glas en het afnemen van raamkozijnen/dorpels in de algemene ruimten van de verdiepingen -1 t/m 6  welke omvat: garage, entrees en gangen met separatieglas, overloopbalkons en trappenhallen.


De planning voor het jaar 2021 is als volgt:

Weeknummer     09 18  27  35  43
Dag       4-mrt   8-jul  28-okt
Buiten glaswas   ja nee ja  nee ja
Binnen glaswas   nee ja  nee ja  nee
Buiten Entree N+Z ja ja  ja  ja  ja

Toegang tot de parkeergarage:
Tijdens de werkzaamheden is de toegang tot de parkeerkelder afgesloten voor auto’s. De fietsenkelder blijft toegankelijk. Een week voor de datum van de werkzaamheden wordt de planning gecontroleerd. Via de Liftkoerier krijgt u de definitieve datum van de glaswas door.

De glaswas bij het huurgebouw loopt niet gelijk met onze planning. Wij krijgen, zoals nu is afgesproken, tijdig bericht wanneer de hellingbaan bezet is door deze glazenwasser.