VvE-beheer voortaan in Compagnon Vastgoedbeheer VOF.

Namens onze beheerder ‘thuis delen wij dit bericht met u:

VvE-beheer voortaan in Compagnon Vastgoedbeheer VOF
De nieuwe woningwet vraagt ons om keuzes te maken inzake de invulling van onze werkzaamheden binnen de volkshuisvesting. In dat kader vinden wij dat de dienst VvE-beheer niet direct deel uitmaakt van onze kerntaken en zijn we een traject gestart om te kijken hoe de VvE-portefeuille het beste bediend zou kunnen worden.

We zijn daarom verheugd om te kunnen vertellen dat 2 collega’s per 1 januari 2017 zelfstandig verder gaan binnen hun nieuwe bedrijf ‘Compagnon Vastgoedbeheer VOF’.  Jeroen Voss en Dirk Kusters hebben inmiddels vele jaren ervaring op het gebied van VvE-beheer. Zij hebben de werkzaamheden altijd op een onafhankelijke en professionele manier uitgevoerd binnen ’thuis, zonder de samenwerking met alle partijen uit het oog te verliezen. 

We zijn ervan overtuigd dat dit een heel goede oplossing is voor de aangesloten VvE’s en wensen Jeroen en Dirk veel succes met het aangaan van deze uitdaging.