Medische hulpmiddelen

medicura2

Iedereen heeft in zijn leven wel eens een periode ‘hulp’ nodig. Bijvoorbeeld na een ongeuk of ziekte. Of gewoon, omdat u een dagje ouder wordt. De dagelijkse dingen doen is dan ineens niet meer zo vanzelfsprekend en gemakkelijk. Gelukkig zijn er tegenwoordig veel praktisch hulpmiddelen verkrijgbaar. Hulpmiddelen die u helpen om zo lang mogelijk gezond en zelfstandig te blijven of in uw eigen vertrouwde omgeving te herstellen. Er kan veel en u hoeft er lang niet altijd voor te betalen.

medicura1

Medicura is specialist in de uitleen, verhuur en verkoop van medische hulpmiddelen. Zijwerken samen met de OKTOBER voor een zo goed mogelijke dienstverlening. Heeft u een rolstoel, bedklossen of een hoog-laagbed met matras nodig? De meeste hulpmiddelen kunt u bij Medicura niet alleen kopen, maar ook gratis en aantal maanden lenen. U hoeft hiervoor geen lid te zijn van een zorgorganisatie. Uw zorgverzekeraar vergoedt deze uitleen. Website Medicura: https://www.medicura.nl

Voor meer informatie over deze dienstverlening kunt u terecht bij de OKTOBER  servicemanager Lieke Lauwers in het Rundgraafpark tijdens haar spreekuren.
Ook kunt u al eens kijken op OKTOBER